Aπάντηση του Δ.Σ. Ηρακλής Φιλιατών προς το δημοσίευμα "Ενημέρωση Γυμναστή -Προπονητή Χάρη Σοροβάκου"

Επί των αναφερομένων στην επιστολή του γυμναστή – προπονητή κ. Χάρη Σοροβάκου η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο σας , σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ηρακλής Φιλιατών ανεδείχθη μετά από εκλογές. Τις εκλογές αυτές ουδείς προσέβαλε στα αρμόδια Δικαστήρια (ούτε υπήρχε κάποια ένσταση κατά την εκλογική διαδικασία) και ως εκ τούτου τα αναφερόμενα στην επιστολή περί αμφιβολιών περί του ότι δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές διαδικασίες δεν ευσταθούν, αφού ο έχων αμφιβολίες θα μπορούσε να προσφύγει και να ακυρώσει αυτές. 

Το νέο Δ.Σ. πρότεινε στον ως άνω τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Σωματείο. Του προτάθηκαν διάφορες μορφές συνεργασίας, με καμία όμως ο ως άνω δεν συμφώνησε. 
 Τα ισχυριζόμενα ότι <<από πληροφορίες που έχω ο φορέας της Ακαδημίας ο σύλλογος Ηρακλής δείχνει να μη θέλει τη συνεργασία μου ως προπονητή>> δεν ευσταθούν διότι ο κ. Χάρης Σοροβάκος ήταν παρών στις προτάσεις που του κάναμε και γνωρίζει πολύ καλά ότι δείξαμε κάθε διάθεση για να συνεχισθεί η συνεργασία του σωματείου μαζί του, πράγμα το οποίο δεν επετεύχθη διότι δεν απεδέχθη τις προτάσεις μας. 
 Όσον αφορά τον ισχυρισμό του ότι <<θα ακουσθούν πολλά και θα είναι ψευδή με στόχο κάποιοι να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα>> σας γνωρίζουμε ότι το νέο Δ.Σ. πορεύεται με βάση την αλήθεια, δεν έχει να αποκρύψει τίποτα, ούτε να δικαιολογήσει τίποτα.
 Τα μέλη του λειτουργούν με γνώμονα την προαγωγή των σκοπών του σωματείου και δεν ασχολείται με <<πληροφορίες , φήμες, κ.λ.π.>>. Είναι επικεντρωμένα στην εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου και ενεργούν με πλήρη διαφάνεια.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματος του Σωματείου
Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε την παρούσα στον ιστότοπο σας

Για το Αθλητικό Σωματείο Ηρακλής Φιλιατών
(Ακολουθούν υπογραφές)
Η Πρόεδρος Η Γενικός Γραμματέας

Αμαλία Δημητρίου Μαρία Ζιάκα


Δεν υπάρχουν σχόλια: