Ο Παναγιώτης Πάντος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας

Με την Όλγα Γεροβασίλη
Την εποχή που οι εκφραστές της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής προτάσσουν λιτότητα, εξαθλίωση και ανεργία, η δική μας απάντηση είναι η προάσπιση της κοινωνίας των ανθρώπων και όχι των αριθμών. Αναγκαία προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η συμμετοχή και δράση όλων των πολιτών. Που θα αγωνίζονται σθεναρά για αξιοκρατία, άμεση ουσιαστική δημοκρατία, ίσες ευκαιρίες, στήριξη των αδυνάμων και δυνατό κοινωνικό ιστό.

Η δική μας απάντηση είναι ενεργοί πολίτες, που θέτουν το «εμείς» πάνω απ’ το «εγώ». Σταθερά προσηλωμένοι στον αγώνα για την επίλυση των άμεσων καθημερινών μας προβλημάτων. Συμπολίτες μας με γνώση, εμπειρία, καθαρή σκέψη, μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, όραμα, φαντασία και με όρεξη για ουσιαστική δουλειά. Άνθρωποι που θα μεταφέρουν στην Περιφέρεια Ηπείρου την αντίληψή μας για μια αυτοδιοίκηση συμμετοχική, διαφανή, αναπτυξιακή και διεκδικητική. Ώστε να κάνουμε την Περιφέρειά μας πραγματικά ενιαία, δυνατή, σύγχρονη και λειτουργική.
Σ’ αυτήν μας την προσπάθεια, μεταξύ ιδιαίτερα ικανών διαθεσιμοτήτων που μου μεταφέρθηκαν, αυτός που επελέγη ως ο καταλληλότερος να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος και της προεκλογικής μάχης αλλά και της μετεκλογικής δουλειάς, ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, είναι ο Παναγιώτης Πάντος.
Η σοβαρότητα, η συνέπειά του, η πολιτική του εμπειρία, η μακρόχρονη πετυχημένη αυτοδιοικητική του διαδρομή, η κοινωνική του αντανάκλαση, η εργατικότητα, το ύφος, το ήθος, η διεισδυτικότητά του, η προσήνεια και το ειδικό του βάρος είναι αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για την κοινωνική γείωση της πολιτικής μας, για τις ποιοτικές διευρύνσεις της παράταξής μας και για την υπεράσπιση των αρχών και των στόχων μας.
Μαζί με τους 11 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, που θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση, θα μεταφέρουν σε όλη την Θεσπρωτία τις αρχές, την φιλοσοφία, την πρόταση και το πρόγραμμα της παράταξής μας.
Για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και να κάνουμε τον τόπο μας «ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Όλγα Γεροβασίλη
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας



ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Παναγιώτης Πάντος γεννήθηκε το 1951 στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας. Πήγε Γυμνάσιο στην Παραμυθιά και στην Ηγουμενίτσα. Στη συνέχεια σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. και είναι Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός.
Από το 1978 ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, ασκώντας ελεύθερο επάγγελμα.
Υπήρξε πρόεδρος του Φ.Ο.Η., υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας το 1986 και στη συνέχεια δημοτικός σύμβουλος.
Από τα ιδρυτικά μέλη του Ενιαίου Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.
Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και Αντινομάρχης Θεσπρωτίας επί σειρά ετών.
Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Παπάζογλου και έχει μια κόρη την Μαρία, δικηγόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: