Ο Βασίλης Γιολδάσης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας

Ο Βασίλης Γιολδάσης θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας με τον συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, καθώς φαίνεται ότι η κ. Γεροβασίλη επέλεξε να ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα, από την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Ο Βασίλης Γιολδάσης γεννήθηκε στο Κεντρικό Άρτας το 1950. Ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές στην Άρτα και στη συνέχεια φοίτησε στην Ανώτατη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

Ανέπτυξε αντιστασιακή δράση, για την οποία συνελήφθη και βασανίστηκε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Υπηρέτησε το Συνεταιριστικό Κίνημα της περιοχής ως εργαζόμενος και αιρετός της Ε.Α.Σ.Α – Φ αλλά και ως αντιπρόσωπος στις Τριτοβάθμιες Οργανώσεις.
Από τα πλέον ενεργά μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Άρτα, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αρταίων για 8 χρόνια (1998 – 2006) ως επικεφαλής της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και στη συνέχεια Νομαρχιακός Σύμβουλος Άρτας από το 2006 έως το 2010, ως επικεφαλής της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Υπήρξε επίσης αντιπρόσωπος στην Τ.Ε.Δ.Κ Ν. Άρτας και στην Κ.Ε.Δ.Κ.Ε
Παράλληλα, πλούσια ήταν η δράση του ως μέλος Δ.Σ σε Επιστημονικούς Φορείς (Σύλλογος Γεωπόνων, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Ηπείρου, κ.α).
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μέλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: