Δωρεάν διανομή τροφίμων από τον Δήμο Σουλίου

Από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, ο Δήμος Σουλίου ολοκληρώνει τη δωρεάν διανομή τροφίμων (2η δόση) στους άπορους κατοίκους και δημότες (μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες), που υπέβαλλαν αίτηση και κρίθηκαν δικαιούχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ και με βάση το αντίστοιχο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διανομής τροφίμων 2013.

Αυτή τη φορά θα διανεμηθούν στους τελικούς δικαιούχους τα τρόφιμα που θα παραλάβει συσκευασμένα ο Δήμος μας μέχρι 17/02/2014 :
α) Παρθένο ελαιόλαδο και
β) Τυρί φέτα ΠΟΠ σε συσκευασία.
Τα σημεία διανομής είναι :
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παραμυθιάς (πρώην Δήμος Παραμυθιάς), το δημοτικό σχολείο Βούλγαρη στην Παραμυθιά.
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα, τα γραφεία του πρώην Δήμου Αχέροντα στο Γαρδίκι.
Για τους δικαιούχους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου (πρώην Κοινότητα Σουλίου), τα γραφεία του ΚΕΠ Τσαγγαρίου .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2666360100, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: