Συνεργασία του Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου Δημήτρη Φίλη

Την απόφασή του, να συστρατευθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, στις προσεχείς εκλογές, προς όφελος της κοινωνίας της Ηπείρου, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ηπείρου κ. Δημήτρης Φίλης.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υποδεχόμενος τον κ. Φίλη δήλωσε, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι όπως ήδη έχει ανακοινώσει δημιουργείται μια παράταξη, που απευθύνεται προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξουν τα πάντα στην Ήπειρο, πάνω από κόμματα, πάνω από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Συνεχίζοντας πρόσθεσε: " Όσοι πιστεύουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στην Ήπειρο, ας συμπορευτούν μαζί μας. Ο τόπος βρίσκεται σε δύσκολο σημείο και απαιτεί συνέργειες και συνεργασίες. Σήμερα με επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Φίλης, ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τα κοινά, και μου ανακοίνωσε πως επιθυμεί να συμπορευθούμε σε αυτή την νέα πορεία. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμένα και θέλω να τον ευχαριστήσω».

Από την πλευρά του ο κ. Δ. Φίλης σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Είναι ώρα συνεργασίας για το καλό του τόπου και της κοινωνίας. Πρέπει να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν προς όφελος της κοινωνίας και των νεότερων γενεών. Χρέος μας είναι τα παιδιά και τα εγγόνια να ζήσουν καλύτερα από εμάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια: