Οι συνθέσεις των επιτροπών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Διεξήχθη τη Κυριακή 06.01.2013 η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010, εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Έπειτα από τη διεξαγωγή των σχετικών διαδικασιών, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Σαμίου, Αντιπρόεδρος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας ο κ. Μιχάλης Γκίκας, ο οποίος συνεχίζει στην ίδια θέση, ενώ νέος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο κ. Ηρακλής Γιαννέλος.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από την πλευρά της πλειοψηφίας εξελέγησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κωλέττας Γεώργιος, Λιώνης Ελευθέριος, Κάτσιος Χρήστος και Κώστας Σπυρίδων, ενώ αναπληρωματικοί τους οι: Γόγολος Ιωάννης, Γιαννέλος Ηρακλής και Κοτζαπαναγιώτου Κωνσταντίνος.
Από πλευράς συνδυασμών της μειοψηφίας, τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αναδείχθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αναστασίου Μιχαήλ και Λάμπρου Αλκιβιάδης, με αναπληρωματικούς τους: Μήτση Σωτήριο και Μπαρμπαβασίλογλου Κωνσταντίνο.
Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, από τον πλειοψηφούντα συνδυασμό, εξελέγησαν οι: Τσώλης Βασίλειος, Δήμα Ισμήνη, Ντάγκας Κωνσταντίνος και Λιώνης Ελευθέριος και αναπληρωματικοί αυτών οι: Γόγολος Ιωάννης, Κάτσιος Χρήστος και Γιαννούλης Γεώργιος.
Από πλευράς παρατάξεων της μειοψηφίας, τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, αναδείχθησαν οι: Βαλάκος Σπυρίδων και Μήτσης Σωτήριος και αναπληρωματικά μέλη οι: Πάκος Δημήτριος και Λάμπρου Αλκιβιάδης.
Να υπενθυμίσουμε ότι με προηγούμενη απόφαση, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος κ. Κάτσινος Γεώργιος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρτίνης Δονάτος.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ανέφερε τα εξής:
Ως Δημοτική Αρχή και παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσουμε το έργο μας, με στόχο την αντιμετώπιση των ανοιχτών θεμάτων και προβλημάτων του Δήμου, ευελπιστώντας και στη συνεργασία με τους Δημότες μας.
Στην Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: