Βανδαλισμοί σε δημοτικά κτίρια στο Δήμο Δωδώνης

Αλλά και στο αυτοκίνητο του δημάρχου

Εκτεταμένες φθορές σε δημοτικά κτίρια του δήμου Δωδώνης αλλά και στο αυτοκίνητο του δημάρχου Γιάννη Μπούκα πραγματοποίησαν άγνωστοι τις πρωινές ώρες της Τρίτης, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά αλλά και αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του Δημαρχείου και του Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης και προκάλεσαν σημαντικές φθορές σε πόρτες, παράθυρα, ακόμη και καθρέφτες που τοποθετούνται στους δρόμους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Χαρακτηριστικό της επίθεσης είναι πως οι δράστες ή ο δράστης «χτύπησαν» σε τρία διαφορετικά σημεία του δήμου, και μάλιστα χωρίς να υπάρξει κάποια «προειδοποίηση» ή κάποιο περιστατικά που να θορυβήσει την δημοτική αρχή.

Αγανακτισμένος ο δήμαρχος Γιάννης Μπούκας κυρίως για τις φθορές που σημειώθηκαν στα δημοτικά κτίρια υπογράμμισε πως οι αστυνομικές αρχές έχουν επιληφθεί του θέματος από νωρίς το πρωί και διενεργούν προανάκριση, ενώ ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε πως πρόκειται για περιστατικό που απορρέει από πολιτική αντιπαράθεση. «Δεν έχω στοιχεία για να ισχυριστώ κάτι τέτοιο», σημείωσε ο κ. Μπούκας.
Πάντως φαίνεται πως υπάρχουν μάρτυρες του περιστατικού ή τουλάχιστον κάτοικοι της περιοχής που είδαν ύποπτες κινήσεις, ενώ οι αρχές εντόπισαν και άλλα στοιχεία που αξιολογούνται και ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.
http://www.epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2259:2010-09-14-22-13-02&catid=36:top-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: