Συναντήσεις Μάριου Κάτση και Δημάρχου Φιλιατών με κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα

Την Πέμπτη 08 & την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου του 2016 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μποροδήμος επισκέφτηκαν σε προγραμματισμένες συναντήσεις αρμόδιους κυβερνητικούς και κρατικούς παράγοντες που σχετίζονται με έργα, μελέτες και θέματα  που προωθεί και υλοποιεί στην τρέχουσα περίοδο η Δημοτική Αρχή.

Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 08/09/2016 συναντήθηκαν με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού και συζήτησαν για την πορεία της αξιολόγησης των μελετών ύδρευσης που υπέβαλε, προς έγκριση, ο Δήμος Φιλιατών στο ΕΠΠΕΡΑΑ. Επίσης την ίδια ημέρα επισκέφτηκαν το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συζήτησαν με τους αρμόδιους υπερεσιακούς παράγοντες την πορεία εξέλιξης των έργων στο Πράσινο Ταμείο που αφορούν στην: Αισθητική Αναβάθμιση Όψεων του Παλιού Δημαρχείου και 2. Χρηματοδότηση της Πολεοδομικής Μελέτης – Αναθεώρησης – Επέκτασης Πόλης Φιλιατών και Πράξη Εφαρμογής .
Την Παρασκευή 09/09/2016 επισκέφτηκαν το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης. Εκεί είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μπαλάφα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γ. Πουλάκη. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήτανε και το ζήτημα που αφορά τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Επίσης τέθηκαν και ερωτήματα σχετικά με την κατάρτιση του προϋπολογισμού για τα οποία θα υπάρξει γραπτή απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: