ΣΥΡΙΖΑ: «Μήνυμα ενότητας και νίκης»

Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση παραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα χθες Πέμπτη 17/9 και ώρα 20:30 το απόγευμα στην Πλατεία Δημαρχείου με ομιλητή τον πρώην Γραμματέα της ΚΟ του, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ν. Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά. Στην ομιλία έγινε εκτενής αναφορά στην έντονη περίοδο της διαπραγμάτευσης, το κοινοβουλευτικό και κυβερνητικό έργο και τα διλήμματα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.
Αν θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση προς όφελος των αναγκών των πολλών, αν δεν θέλουμε παλινόρθωση του παλιού και σάπιου καθεστώτος που φόρτωσε την χώρα με χρέη, αν θέλουμε να υπάρξει δίκαιο φορολογικό σύστημα και σταμάτημα της φοροδιαφυγής, αν θέλουμε να ξεκινήσει με διαφάνεια η μεγάλη συζήτηση για το δημόσιο χρέος, η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαραίτητη.
Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από τον υποψήφιο βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την Θεσπρωτία και στα οποία δρομολογήθηκαν λύσεις στην σύντομη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης. Κλείνοντας ο Μάριος Κάτσης (που εκπροσώπησε την Θεσπρωτία στο ελληνικό κοινοβούλιο τους προηγούμενους μήνες) ευχαρίστησε τους συνυποψήφιους του Παύλο Παπαρούνα, Αστυρόπη Τσακίρη και Λαμπρινή Γιώγου, τονίζοντας πως σε αντίθεση με άλλους έδωσαν όλοι μαζί την μάχη των εκλογών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των Θεσπρωτών και μεταφέροντας σε όλο το Νομό το μύνημα της νίκης.


Το πρωί της Πέμπτης οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, Παύλος Παπαρούνας, Αστυρόπη Τσακίρη και Λαμπρινή Γιώγου επισκέφθηκαν τους Φιλιάτες και μίλησαν σε ανοικτή εκδήλωση στην πάνω πλατεία. Την Τετάρτη 16/9 το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν το Δασαρχείο και περιόδευσαν στην αγορά της Ηγουμενίτσας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ένα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στη Μαζαρακιά, το Καρτέρι και το Μαργαρίτι, ενώ άλλο κλιμάκιο με μέλη της ΟΜ Δήμου Σουλίου περιόδευσε σε Νεοχώρι, Σέλλιανη, Γκρίκα και Ψάκα.
Το μύνημα που φτάνει από τους ψηφοφόρους, είναι πως έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα σαφούς υπεροχής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει τάσεις αυτοδυναμίας. Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και θα πρέπει να κυβερνήσει με προγραμματισμό και ρεαλισμό χωρίς να απεμπολεί το όνειρο προς όφελος του λαού και του τόπου. Αναγνωρίζουν όλοι το βαρος της ευθύνης που πήρε σε δύσκολες στιγμές για την χώρα, διεθνοποιώντας το ελληνικό ζήτημα και ξεσηκώνοντας μεγάλο κύμα αλληλεγγύης προς τους έλληνες σε όλο τον κόσμο. Μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20/9 θα είναι μια νίκη των προδευτικών δυνάμεων όλης της Ευρώπης απέναντι στο φόβο, την λιτότητα και την διαφθορά.
H προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται με την Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την Παρασκευή 18/9, στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: