Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σε περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας

Με καλό κλίμα, ενωτική διάθεση και αισιοδοξία συνεχίστηκαν οι περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 11/9, το πρωί σχετικό κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Μάριο Κάτση, Παύλο Παπαρούνα και Αστυρόπη Τσακίρη επισκέφθηκαν τον Δήμο Ηγουμενίτσας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή ευθύνης του. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ΠΑΚΠΟ, την ΔΕΥΑΗ και την ΔΟΥ και συνιμίλησαν με τους εργαζόμενους.

Το απόγευμα της Παρασκευής κλιμάκιο της ΟΜ Παραμυθιάς με την υποψήφια βουλευτή Λαμπρινή Γιώγου επισκέφθηκε Καρυώτι, Παγκράτι, Σεβαστό και Βέλιανη. Την ίδια ώρα κλιμάκιο με τους υπόλοιπους υποψηφίους βουλευτές περιόδευσε σε Λευθέρι, Μορφάτι, Καταβόθρα και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Το πρωί του Σαββάτου 12/9 όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν στο παζάρι και στην αγορά της Παραμυθιάς με σημείο εκκίνησης το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται απέναντι από την πιάτσα των ΤΑΧΙ. Οι κάτοικοι της περιοχής συζήτησαν με τους υποψήφιους βουλευτές για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους. Το απόγευμα του Σάββάτου οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν συναντήσεις με φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος.
Το πρωί της Κυριακής 13/9 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν σε Γαρδίκι και Γλυκή, όπου συζήτησαν με κατοίκους της περιοχής ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Το απόγευμα της ίδιας μέρα περιόδευσαν σε Σύβοτα και Πέρδικα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής για ζητήματα που αφορούν στην οικονομία και στο τουρισμό μια και η τουριστική περίοδος συνεχίζεται.
Γενική πεποίθηση όλων είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τους λίγους μήνες που ήταν κυβέρνηση, φιλότιμες προσπάθειες να βγει η χώρα από την κρίση. Οι περισσότεροι συμφωνούν πως δικαιούται την ευκαιρία να κυβερνήσει, μια και το προηγούμενο διάστημα έδωσε πολλή από την ενέργεια του στην διαπραγμάτευση. Έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει τον λαό μας αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία που απέκτησε κάτω από πιεστικές για την χώρα και την οικονομία της συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: