Περιοδεία της Αντιγόνη Λυμπεράκη στο Νομό Θεσπρωτίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο είχε η υποψήφια βουλευτής Β΄Αθήνας του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη στο πλαίσιο των επαφών της ενόψει των βουλευτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής και της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα στο Νομό Θεσπρωτίας.
Η κα.Λυμπεράκη συνοδευόμενη από τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές του κόμματος (Αμαλία Τσίτου, Γιάννης Μιττάκος, Φώτης Zγούρης, Αγγελος Ντόρκος) είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Δήμαρχο τόσο τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ηγουμενίτσας, όσο και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που βιώνει η χώρα μας.

Τα ίδια θέματα συζητήθηκαν και με την Δήμαρχο Σουλίου κ.Μπραϊμη-Μπότση στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σουλίου, ενώ στην συνέχεια η κα.Λυμπεράκη περπάτησε στην αγορά της Παραμυθιάς.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με κουβέντα σε καφέ της Ηγουμενίτσας με την παρουσία φίλων και εθελοντών του κόμματος προτού η κα.Λυμπεράκη αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για την Κέρκυρα.

http://www.thesprotikospalmos.gr/?p=10843

Δεν υπάρχουν σχόλια: