Photosunday με νικητή από τα Γιάννενα

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε το 2ο Photo Sunday για το 2015 που έγινε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 έως τις 22.00, παράλληλα σε 8 πόλεις της χώρας.
Τη συνδιοργάνωση ανέλαβαν οι φωτογραφικές ομάδες «Φωτογραφιστές», f+, Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, Φωτογραφική Ομάδα ΤΕΙ Λάρισας, Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, f9, Φωτογραφική Λέσχη Βόλου και Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «Ηδύφως».
Το θέμα του 2ου Photo Sunday για το 2015 είχε τίτλο: « Έγχρωμη Σουρεαλιστική Φωτογραφία» και δόθηκε από τον Δημήτρη Παμπάκα, μέλος της PhotOrion. «Πιστεύω πως το PhotoSunday γίνεται όλο και καλύτερο, γι αυτό τον λόγο, και με πρόφαση την Αποκριά πιστεύω πως το κατάλληλο θέμα θα ήταν μια έγχρωμη σουρεαλιστική φωτογραφία. Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη ανύπαρκτα που θα γίνουν υπαρκτά» δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παμπάκας. Η φωτογραφία που επιλέχθηκε ανήκει στον φωτογράφο Νίκο Θετάκη που συμμετείχε με την ομάδα των Φωτογραφιστών. Ο Νίκος είναι μέλος του ΦΩ.Σ.Π.Ι ,που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συμμετοχή στην διοργάνωση. Τις περισσότερες ψήφους στο 2ο Photo Sunday για το 2015 συγκέντρωσαν τελικά 2 φωτογραφίες που πήραν τον ίδιο αριθμό ψήφων και ανήκουν στους Γιώργο Άγριο (Ρόδος) και Σοφία Παπασταύρου (Βόλος),
Το επόμενο Photo Sunday θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες για τη Φωτογραφική ομάδα «Φωτογραφιστές»: Θύμιος Μάντζιος, 6909900903, Email: mantzios.thimios@gmail.com (Ιωάννινα)



Δεν υπάρχουν σχόλια: