Κ.Π.Ε. Φιλιατών: «Τα λιμάνια της Ελλάδας-Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας»

Το Κ.Π.Ε. Φιλιατών, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα πραγματοποιήσει 2ήμερο σεμινάριο 7 & 8 Μαρτίου 2015, με τίτλο «Τα λιμάνια της Ελλάδας-Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας», το οποίο εμπίπτει στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», τον Άξονα Προτεραιότητας Α.Π.7 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Ηγουμενίτσας, την Ο.Λ.ΗΓ Α.Ε. και το συντονιστικό κέντρο ΚΠΕ Δραπετσώνας στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα λιμάνια της Ελλάδας».
Το σεμινάριο, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π.Ε. & Δ.Ε., των νομών Περιφέρειας Ηπείρου και Κέρκυρας και έχει σκοπό την ανάδειξη και προβολή των χώρων, των λειτουργιών και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμένος Ηγουμενίτσας.
Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρες 10:30-14:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας-Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων ΤΟΠΣΑ, Κυρά Βασιλικής 13, 46100 Ηγ/τσα.
Η παρακολούθηση των εισηγήσεων θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πληροφορίες για ολόκληρο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Φιλιατών:
http://www.kpe-filiaton.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: