Πρωτοβουλία Πολιτών Για Μια Νέα Δημοτική Αρχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΦΙΛΙΑΤΕΣ 16/11/2013

Οι επαφές με τους συμπολίτες μας στις κοινότητες και στην πόλη των Φιλιατών καθώς και οι θεσμικές συναντήσεις με τους φορείς της Θεσπρωτίας και της επαρχίας Φιλιατών συνεχίζονται. Αντιπροσωπεία της δημοτικής μας κίνησης επισκέφτηκε στις

Α. 11/11/2013 και ώρα 7μ.μ. τον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ [ΑΡΤΕΜΙΣ] όπου ενημερωθήκαμε για τα θέματα που τους απασχολούν και αναζητήσαμε κοινά πεδία συνεργασιών σε όσα από αυτά συνάδουν με τις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι δυνατόν να ενταχθούν προς υλοποίηση από την επόμενη δημοτική αρχή.
Β. 12/11/2013 στην έδρα του, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και ώρα 11π.μ. όπου συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τις εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας και την συνεργασία τους με τις δημοτικές αρχές του Νομού μας. Βέβαια όσοι θελήσουν να ταυτοποιήσουν τη φωτογένεια των προσώπων που συμμετείχαν στην συνάντηση δεν θα τα καταφέρουν διότι η σεβαστή επιθυμία απαγόρευσης, του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Πάσχου για κοινή φωτογραφική απεικόνιση δεν το επέτρεψε.
Γ. 12/11/2013 στην έδρα της, την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ [Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ] και ώρα 11,55π.μ. όπου συζητήσαμε για τα θέματα που τους απασχολούν και εξετάσαμε τις προοπτικές συνεργασίας σε ευρωπαϊκά προγράμματα με τη νέα δημοτική αρχή Φιλιατών που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές της 18-25/05/2014.
Εκτός των προαναφερθέντων συναντήσεων εκπρόσωποι της κίνησης μας επισκέφτηκαν για δεύτερη και Τρίτη φορά κοινότητες του δήμου μας ,όπου μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τις έως τώρα δραστηριότητες μας και συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Παρόμοιες συζητήσεις με τους συμπολίτες μας γίνονται καθημερινά, από τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης μας και στην πόλη των Φιλιατών.
Στόχος μας είναι να συζητήσουμε με όλους τους συμπολίτες μας τις θέσεις της κίνησης μας σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας καθώς και τις προοπτικές που υπάρχουν προς την σταδιακή επιλυσή τους.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: