Ανάδοχοι και δημοπρατήσεις έργων στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου

Αποφάσεις για έργα περιβάλλοντος, πολιτισμού και αποκατάστασης ζημιών στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες έλαβε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά:


Για την Π.Ε. Άρτας:

 Αναδείχτηκε ο ανάδοχος του έργου «Αποκατάσταση οδών προς πτηνοτροφικές – κτηνοτροφικές μονάδες πεδινής – ημιορεινής ζώνης ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 40.000. Ανάδοχος η Μαρίνα Μητρογεώργου.
 Εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού και μηχανογράφησης για την πιστοποίηση του τμήματος ΚΤΕΟ Π.Ε. Άρτας προϋπολογισμού € 48.000.
 Εγκρίθηκε η ανάθεση εργασιών σύνταξης τευχών δημοπράτησης μελετών του προγράμματος «ΑΝΑΣΑ», με προϋπολογισμό 10.000 ευρώ.

 Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:
 «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοταπήτων στο ΕΟΔ Άρτας- Τρικάλων & Άρτας - Καρδίτσας», προϋπολογισμού € 100.000.
 «Αποκατάσταση οδού Σουμέσι – Γέφυρα Τζαρή στη ΧΘ+100 (β’ φάση)», προϋπολογισμού € 40.000.
 «Συντήρηση των αναχωμάτων και καθαρισμός των στομίων του ιχθυοτροφείου Κόφτρα Παλιομπούκα», προϋπολογισμού € 7.500.

Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας

 Αναδείχτηκε ο ανάδοχος του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες οδού προς Σαγιάδα» προϋπολογισμού € 85.000. Ανάδοχος Σπυρίδων Τσιρώνης.
 Εγκρίθηκε η ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στο 2,7 χλμ. της επαρχιακής οδού Παραμυθιάς- Καριωτίου του Δήμου Σουλίου», προϋπολογισμού € 14.500. Ανάδοχος η Τερέζα Γαβρ. Τάτση.
 Εγκρίθηκε και έγινε οριστική παραλαβή της μελέτης για τον Αναδασμό Πηγαδουλίων – Γεροπλατάνου.

Για την Π.Ε. Ιωαννίνων:

 Αναδείχτηκε ο ανάδοχος (ΑΡΛΕΤΟΣ ΑΤΕΕ) του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Παρακαλάμου, προϋπολογισμού 5.590.000 ευρώ.
 Αναδείχτηκε ο ανάδοχος (Κ. Κούγκουλης) για το έργο «Αποκατάσταση πρανών ποταμού Αράχθου (Μπαλντούμα)».
 Εγκρίθηκαν οι όροι του ανοιχτού διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια τεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων για το Χ.Υ.Τ.Α. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.
 Εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Περιφέρειας Ηπείρου, για την υλοποίηση του έργου «Ενέργειες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων», προϋπολογισμού € 185.000. στο πλαίσιο του Ε.Π. «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος».
 Εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμού για την «Αποκατάσταση γηροκομείου Κόνιτσας (Προμήθεια κουφωμάτων και τζαμιών ενεργειακού τύπου)» προϋπολογισμού 20.000 ευρώ

Για την Π.Ε. Πρέβεζας

 Εγκρίθηκαν οι δημοπρατήσεις των έργων:
Α) «Αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του Δήμου Πάργας», προϋπολογισμού € 110.000.
Β) «Αποκατάσταση καθιζήσεων οδικού τμήματος της 8ης επαρχιακής οδού στην Α. Ρευματιά», προϋπολογισμού € 100.000
Γ) «Αποκατάσταση ζημιών στο τμήμα της 3ης επαρχιακής οδού Βράχος – Χειμαδιό», προϋπολογισμού € 120.000
Δ) «Αποκατάσταση καθίζησης επί της 5ης Επ. οδού Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού € 49.000.
 Εγκρίθηκε η εκτέλεση, με αυτεπιστασία, το έργο «Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας με χρήση μηχανημάτων Π.Ε. Πρέβεζας» προϋπολογισμού € 72.000
 Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την «ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικής επικοινωνίας για την πολιτιστική διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων Ηπείρου», προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.
 Εγκρίθηκε η διενέργεια επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την πιστοποίηση του Κ.Τ.Ε.Ο. της Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς ο πρώτος απέβη άγονος.






Δεν υπάρχουν σχόλια: