Μήνυμα του Λευτέρη Δημητρίου

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Έχω την τιμή και την ευθύνη να είμαι ο μοναδικός Ηπειρώτης υποψήφιος της ΝΔ για το Ευρωκοινοβούλιο. Νιώθω το χρέος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να δώσουμε στην Ήπειρο όλα όσα αξίζει και δικαιούνται. Να ενώσουμε χέρια, ιδέες και δυνάμεις προκειμένου να δώσουμε και να κερδίσουμε μάχες για τον τόπο μας. Να αναπτύξουμε δράσεις. Να πάρουμε πρωτοβουλίες. Να ξεδιπλώσουμε παρεμβάσεις. Να ξεμπλοκάρουμε μεγάλα θέματα. Να κατεβάσουμε από το «ράφι» όσα ζητήματα αφορούν την Ήπειρο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε λύσεις.

Η Ήπειρος μπορεί και πρέπει να έχει δυναμική συμμετοχή στην «επόμενη μέρα». Το μέλλον της Ηπείρου ως Δυτικής Πύλης της Ελλάδος, συνιστά πλέον μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο, βάζοντας τέλος στην απομόνωση, την εγκατάλειψη και τη λησμονιά.
Οι απαντήσεις για αυτά τα μεγάλα ζητούμενα περνάνε από τις Βρυξέλλες. Εκεί χρειάζεται παρέμβαση, διεκδίκηση, τεκμηρίωση. Να εξασφαλίσουμε πολιτικές και οικονομικούς πόρους. Να βρούμε αι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες υποστήριξης και χρηματοδότησης.
Η εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη. Το αποτέλεσμα θα κρίνει αν η χώρα κι ο τόπος μας θα βαδίσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα για την Ήπειρο και τους ανθρώπους της.
Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω τον τόπο μας εκεί που λαμβάνονται οι ευρωπαϊκές αποφάσεις.
Όλοι Μαζί, ΜΠΡΟΣΤΑ !
Να κερδίσουμε τη σιγουριά του παρόντος και τους ανοιχτούς ορίζοντες του μέλλοντος. Να πετύχουμε ακόμη πιο πολλά.
‘Όλοι ενωμένοι για την Ήπειρο!
Λευτέρης Δημητρίου
Ηπειρωτης Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια: