Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου

Ευχαριστώ τους δημότες και τις δημότισσες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά , όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους .Να ευχαριστήσω ακόμη και εκείνους που δεν μας ψήφισαν , αλλά μας άκουσαν ,τους ακούσαμε και στο τέλος ,με διαφορετική προσέγγιση ο καθένας , μοιραστήκαμε μαζί τις ίδιες αγωνίες , τις ίδιες σκέψεις για τον τόπο και βρήκαμε αυτά που μας ενώνουν.

Όπως και στη τελευταία δήλωση μου πριν τις εκλογές σας είχα πει , ‘’ οι καιροί απαιτούν γόνιμες και ειλικρινείς συνεργασίες ‘’ και ‘’όλοι μαζί από όλους τους πολιτικούς χώρους , πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν …..και να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις έξω από την πόρτα του Δημαρχείου ‘’.

Η καθαρή νίκη του Συνδυασμού μας στο πρώτο γύρο , έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών αποδέχτηκε το ειλικρινές και ενωτικό μήνυμα μας .

Η καθαρή μας νίκη με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να , συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο αυτές οι κοινωνικές δυνάμεις , που με αίσθημα ευθύνης , ενωμένες , θα πάνε τον τόπο μπροστά.

Τώρα δεν είναι ώρα για άθροιση ποσοστών , όπως επιχειρούν ορισμένοι, αλλά για άθροιση δυνάμεων γιατί αυτό χρειάζεται ο τόπος μας.

Τώρα είναι οι ώρα που ενωμένοι , χωρίς αποκλεισμούς , χωρίς διακρίσεις ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας τον πρώτο γύρο, πρέπει να πάρουμε τις τύχες του Δήμου Ηγουμενίτσας στα χέρια μας.

Σας καλώ όλους και όλες για μια ακόμη φορά την ερχόμενη Κυριακή , να ψηφίσετε και πάλι όπως και την πρώτη με αυτοδιοικητικά κριτήρια , αναλογιζόμενοι τη βαρύτητα της ψήφου σας που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις τύχες της περιοχής μας για τα επόμενα χρόνια.

Σας έχω εμπιστοσύνη και θέλω να σας διαβεβαιώσω και να εγγυηθώ προσωπικά , ότι οι καλύτεροι και οι αξιότεροι θα έχουν θέση και ρόλο , στη προσπάθεια που ξεκινάμε όλοι μαζί την 1 Σεπτεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: