Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών Δημήτρης Σκεύης ανακοίνωσε το όνομα και το έμβλημα του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού καταστήματος της πόλης των Φιλιατών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών Δημήτρης Σκεύης ανακοίνωσε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, το όνομα και το έμβλημα του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ».
Παρουσία πλήθους πολιτών, αλλά και πολλών νυν και πρώην δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων όλων των παρατάξεων, ο Δημήτρης Σκεύης αναφέρθηκε στις τέσσερις βασικές αρχές στις οποίες θα βασιστεί ο συνδυασμός του τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές του Μαΐου .

Ο Δημήτρης Σκεύης τόνισε χαρακτηριστικά «Ισότητα, Ήθος, Δουλειά και Διεκδίκηση, είναι οι βασικές μας αρχές».
ΙΣΟΤΗΤΑ , η οποία στην παρούσα φάση , πριν δηλαδή τις εκλογές μπορεί να εκφραστεί και με τον όρο Υπερκομματισμός . «Ξεκαθαρίζω πως δεν μ’ ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα ή τα πολιτικά πιστεύω των υποψήφιων που στελεχώνουν το συνδυασμό μας. Μοναδικό κριτήριο για να μετέχει κάποιος σ αυτό το συνδυασμό είναι η ειλικρινείς διάθεση να εργαστεί για τον τόπο».
Όσον αφόρα την έννοια της ισότητας μετά τις εκλογές: «Δεσμεύομαι πως για μένα όλοι οι πολίτες του δήμου Φιλιατών θα είναι ίσοι». Άλλωστε, όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος «δεν υπάρχει χειρότερη παγίδα για μια δημοτική αρχή από το διαχωρισμό των πολιτών».
ΗΘΟΣ, με έμφαση στο πολιτικό ήθος. Πολιτικό ήθος, που ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους δοκιμάζεται… «Οι αντίπαλοι υποψήφιοι δεν είμαστε εχθροί, ίσως δεν είμαστε καν αντίπαλοι. Αν το σκεφτούμε ψύχραιμα θα δούμε πως απλά ο καθένας, με διαφορετικές αντιλήψεις, διεκδικεί το δικαίωμα να δουλέψει και να προσφέρει στην κοινωνία», σημείωσε ο Δημήτρης Σκεύης.
ΔΟΥΛΕΙΑ. «Σωστή δουλειά στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μόνο η ομαδική δουλειά». Ένας σύγχρονος Δήμος δεν μπορεί να πορεύεται με αυθαίρετες προσωπικές στρατηγικές, που αλλάζουν μέρα με τη μέρα ανάλογα τη διάθεση ή από το ποιον έχουμε απέναντι μας. «Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός δήμου που θα είναι συνυφασμένος με τη δημοκρατία, και τη λαϊκή συμμετοχή» υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ. Μια σύγχρονη δημοτική αρχή πρέπει να είναι κοντά στα κέντρα των αποφάσεων, οφείλει να είναι μονίμως ενημερωμένη και να διεκδικεί σθεναρά, με ώριμες προτάσεις, πόρους και συμμετοχή σε έργα ανάπτυξης από εθνικούς και ευρωπαϊκούς θεσμούς. «Μια σύγχρονη δημοτική αρχή οφείλει να είναι, οπλισμένη. Έτοιμη ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί για τον τόπο, για το μέλλον των παιδιών μας»

Ο Δημήτρης Σκεύης παρουσίασε ακόμη, τους πρώτους 14 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του και ανέφερε ότι ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στη Δ.Ε. Σαγιάδας, όπου θα γίνει παρουσίαση και νέων υποψήφιων.

Τα ονόματα των14 υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με αλφαβητική σειρά:
Βουτσής Βασίλειος του Γεωργίου
Γιόκα Αντήλια του Χρήστου
Καραμπίνας Χρήστος του Βασιλείου
Κολιομίχος Σπυρίδων του Πέτρου
Λένης Φίλιππος του Δημητρίου
Λιανός Ευάγγελος του Δημητρίου
Μίγκου – Θάνου Μαρία του Διομήδη
Μπάντιος Ελευθέριος του Φωτίου
Νάτσης Κωνσταντίνος του Σταύρου
Σιόζου Σωτηρία του Μηνά
Τζίμας Νικόλαος του Δημοσθένη
Τόλης Χριστόφορος Κωνσταντίνου
Τσιάβου – Φράτη Αναστασία του Χρήστου
Φερεντίνος Σπυρίδων του Ανδρέα


Δεν υπάρχουν σχόλια: