Ο Γιώργος Ζάψας παρουσίασε 17 ακόμη υποψηφίους Περιφερειακού Συμβούλους

Με αφορμή και την τυπική έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας παρουσίασε 17 ακόμη υποψηφίους Περιφερειακού Συμβούλους, κλείνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων.
Παράλληλα, ανακοίνωσε τις παρεμβάσεις που θα κάνει η παράταξη σε θέματα που απασχολούν όλους τους Ηπειρώτες. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» διοργανώνει δύο ανοικτές εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιείται εκδήλωση με τίτλο «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Αθλητισμός», με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ), στη Στοά Σάρκα, στις 18:00.
Θα ακολουθήσει στις 19 Απριλίου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία), εκδήλωση για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο. «Είναι μια πρωτοβουλία που θεωρούμε ότι έχει ενδιαφέρον για ολόκληρη την Ήπειρο, τους αυτοδιοικητικούς και τους πολίτες», σημείωσε ο Γ. Ζάψας, σε συνέντευξη τύπου.
Κλείνοντας, ο κ. Ζάψας ανέφερε πως το επόμενο διάστημα η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» θα προχωρήσει στην παρουσίαση του προγράμματός της και σε επισκέψεις και επαφές σε ολόκληρη την Ήπειρο, μέχρι τις εκλογές του Μαΐου.
«Θεωρούμε ότι αυτές οι εκλογές θα είναι για το Κοινό των Ηπειρωτών εξαιρετικές. Όπως έχω ξαναπεί, θα είναι μια πραγματικά απελευθερωτική εκλογή για τους Ηπειρώτες, θα έχουμε την άνοιξη πραγματικά στην Ήπειρο», κατέληξε ο κ. Ζάψας.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» θα είναι και οι εξής:
Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1. Γιώργος Αδάμος, Οικονομολόγος, πρώην Γενικός Δντής Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου ΑΕ κ’ εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
2. Παναγιώτα Αναστασίου, Οικονομολόγος
3. Χαριτίνη Βαλάκου, συνταξιούχος της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Ιωαννίνων
4. Λεωνίδας Ευθυμίου, Διευθυντής 6ου Δημ. Σχολείου Ιωαννίνων, Αντιπρόεδρος Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετσόβου,
5. Αγγελική Ιωάννου, ΤΕ Νοσηλεύτρια ΠΓΝΙ
6. Χριστίνα Λέκκα, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π., με μεταπτυχιακές σπουδές «Περιβάλλον και Ανάπτυξη Ορεινών Περιοχών», Γενική Γραμματέας Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Τμ. Ηπείρου
7. Μαίρη Μοσχίδου, εκπαιδευτικός κ’ τακτικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων
8. Πέτρος Παλάσχας, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, επιχειρηματίας
9. Δημήτρης Παππάς, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, συνταξιούχος δημοσίου
10. Θωμάς Ρέκατας, συνταξιούχος ΔΕΗ, αν/της Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων,
11. Ορέστης Τζούμας, Γεωπόνος ΑΠΘ, πρώην υπάλληλος Περιφέρειας Ηπείρου
12. Χαρά Τριανταφύλλου, εκπαιδευτικός, φιλόλογος, συντονίστρια εκπαίδευσης προσφύγων
Π.Ε. ΑΡΤΑΣ
13. Κωνσταντίνος Ροβίνας, εκπαιδευτικός
Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
14. Χρήστος Κοτσίνης, πολιτικός Μηχανικός, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας, μέλος «Ήπειρος Ανατροπής»
15. Δημήτρης Κωνής, Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος
16. Δημήτρης Κώτσης, Διευθυντής ΟΑΕΔ Πρέβεζας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
17. Σταύρος Βένος, επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: