Ενημερωτική συνάντηση του προέδρου του ΠΣΗΕ με την κυβερνητική εκπρόσωπο

Ενημερωτική συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου με την κυβερνητική εκπρόσωπο κ. ΄Ολγα Γεροβασίλη - ως γνωστό κατάγεται από την ΄Ηπειρο - και την ενημέρωσε για τις δράσεις του ΠΣΗΕ. Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό συνέδριο που έλαβε χώρα στα Γιάννενα το περασμένο καλοκαίρι και για τα έργα υποδομής που γίνονται ή πρέπει να γίνουν στην ΄Ηπειρο καθώς και την προώθηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της Ηπείρου που έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. Της μετέφερε ακόμη και θέματα που απασχολούν την Ομογένεια.
Από την πλευρά της, η κ. Γεροβασίλη ενημέρωσε τον κ. Δήμου για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Κυβέρνησης, όπως φορολογικό νομοσχέδιο, νέο αναπτυξιακό νόμο, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, χρέος κ.λπ.
Τέλος αναφέρθηκαν και οι δύο στην υποψηφιότητα των Ιωαννίνων, ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 και συμφώνησαν να προσφέρουν κάθε υποστήριξη. Κλείνοντας δε κατέληξαν στο ότι πρέπει να γίνουν πολλά και δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης ή αποτυχίας και πρέπει όλοι με τον ένα ή άλλο τρόπο να προσφέρουν τη βοήθειά τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια: