Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηγουμενίτσα

Με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηγουμενίτσα, άνοιξε σήμερα ο κύκλο των επισκέψεων στην Θεσπρωτική πρωτεύουσα των υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ.Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη και φίλους του κόμματος στο ΚΑΦΕ THERAPY.
Στο σύντομο μήνυμα που απηύθυνε στον κόσμο υπογράμμισε πως η ανοιχτή διαδικασία επιλογής αρχηγού αποτελεί για τη ΝΔ μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι και να τα ξανακτίσουμε όλα από την αρχή, ενώ ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα γίνει ελκυστική μόνο εάν ξαναέλθει σε επαφή με την κοινωνία.

Στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την επόμενη ημέρα της ΝΔ με «έναν αρχηγό που θα ακυρώσει την προσωπική επιρροή που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινωνία», ο Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το ζητούμενο δεν είναι ένας αντι-Τσίπρας, αλλά αυτός που θα νικήσει τον Τσίπρα «όχι επειδή θα είναι νεότερος και ομορφότερος, αλλά καταλληλότερος».
Τέλος δήλωσε περήφανος για το όνομα και την ιστορία που αυτό κουβαλάει, ωστόσο ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να δουν οι πολίτες τον Κυριάκο πέρα από το «Μητσοτάκης» γιατί, όπως είπε, στο κόμμα το οποίο επιθυμεί να ηγηθεί «θα αξιολογούνται όλοι και όλα με κριτήριο την αποτελεσματικότητα και όχι την προέλευσή τους».

http://www.thesprotikospalmos.gr/?p=12018

Δεν υπάρχουν σχόλια: