Σε αστυνομικό κλοιό οι άγγελοι της κολάσεως

Σε αστυνομικό κλοιό βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Ηγουμενίτσα, με έντονη την παρουσία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού, εξαιτίας της παγκόσμιας συνάντησης των «Hell's Angels», η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο κάμπινγκ του Δρεπάνου.

Οι «Hell's Angels», περιλαμβάνονται, τόσο από τις αρχές των ΗΠΑ όσο και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση του Εγκλήματος (Europol) - στις συμμορίες μοτοσικλετιστών που αναπτύσσουν παράνομες δραστηριότητες.
Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμό στις τάξεις της αστυνομίας.
Εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονταν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της πόλης, χωρίς όμως τελικά να χρειαστεί η επέμβασή τους, αφού η εκδήλωση μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα, οπότε άρχισε και η αποχώρηση των συμμετεχόντων κύλησε ομαλά.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν φθάσει στην Ηγουμενίτσα περίπου 1300 μηχανές και εκτιμάται πως ο αριθμός τους έφτασε στις 3000, αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο αριθμός των συμμετεχόντων θα προσέγγιζε τους 4.000 μοτοσικλετιστές.
Τις ημέρες αυτές η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ηγουμενίτσας άγγιξε το 100%, ενώ οι κρατήσεις δωματίων έφτασαν μέχρι τα Σύβοτα και την Πάργα.

Χαρακτηριστικό πάντως της συμπεριφοράς τους ήταν ότι η διοργάνωση είχε φροντίσει να υπάρχουν mini vans που μετέφεραν τους οδηγούς και τις μηχανές στο Δρέπανο, μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση στο κέντρο της πόλης, ώστε κανείς να μην οδηγήσει υπό την επήρεια ποτού.
Είναι η 3η εκδήλωση μοτοσικλετιστών που διοργανώνεται στο Δρέπανο της Ηγουμενίτσας, το οποίο φαίνεται πως αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των μηχανών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: