Πρώην αστυνομικός από την Άρτα εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου στην Αλβανία!

Απότακτος αστυνομικός από την Άρτα συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για την δολοφονία βαρόνου των ναρκωτικών στην γείτονα χώρα. Ο 41χρονος υπηρετούσε στο σώμα μέχρι το 2012 και σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκδιωχθεί εξ αιτίας εμπλοκής του σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ στη συνέχεια η Αλβανική αστυνομία έκανε έφοδο στα σπίτια τριών συνεργών του, οι οποίοι επίσης κρατούνται.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας ενώ ο Αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι πρόκειται για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.
Νεκρός είναι ο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.
Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί από την Αλβανία ο 41χρονος Έλληνας μπήκε στη χώρα τους πριν δύο εβδομάδες και βρήκε κρησφύγετο στη βίλα ενός εκ των συνεργών του στα προάστια των Τιράνων.
Εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπου οι Αλβανοί την ονομάζουν «Αίνιγμα», σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ένας παλιός γνώριμος των αλβανικών αρχών που έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Στα σπίτια των Αλβανών συνεργών του Έλληνα απότακτου αστυνομικού βρέθηκαν όπλα και άλλα ενώ κατά την σύλληψη του πρώην αστυνομικού βρέθηκε χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με την Αλβανική Αστυνομία, προέρχεται από την πληρωμή του για την εκτέλεση.
Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
Ο Αρτινός είχε υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία για δέκα χρόνια περίπου και αποτάχθηκε το 2012 όταν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για ανάμειξη σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Δεν υπάρχουν σχόλια: