"Ανοιχτές Πόρτες" για το Κατώγι Αβέρωφ

Το Κατώγι Αβέρωφ γιορτάζει τον οινοτουρισμό και συμμετέχει στις "Ανοιχτές Πόρτες" φιλοξενώντας το μουσικό συγκρότημα «In the mood».
Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στα κελάρια του οινοποιείου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κρασιά συνοδευόμενα από τοπικά τυριά και εδέσματα, υπό τους ήχους jazz, blues και swing.

Την Κυριακή το μεσημέρι μαζί μας θα είναι και οι εθελοντές του ορεινού αγώνα δρόμου Ursa Trail σε ένα εορταστικό καλωσόρισμα του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2018 στο Μέτσοβο.
- Ελεύθερη Είσοδος-
Περισσότερες Πληροφορίες: Τηλ. 2656031490
UrsaTrail
Για έκτη συνεχή χρονιά το Κατώγι Αβέρωφ στηρίζει ενεργά τον αγώνα UrsaTrail διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του και φροντίζοντας για το δείπνο των αθλητών πριν τον αγώνα.
Πιο αναλυτικά, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αθλητών στον προαύλιο χώρο του οινοποιείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Pasta Party.
Παράλληλα, οι αθλητές και οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα κελάρια του οινοποιείου και να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες του αμπελώνα του Μετσόβου, που είναι και ο πιο ορεινός στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: