Η «Φλόγα» ευχαριστεί

Με αφορμή την Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας, που έγινε για 26η συνεχή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» του Δήμου Ηγουμενίτσας από 26/11/2017 έως 3/12/2017, η «Φλόγα» ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας αυτή η εκδήλωση αγάπης προς τα παιδιά με καρκίνο. Η Έκθεση οργανώνεται από το γραφείο της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα και είναι αποτέλεσμα εθελοντικής προσφοράς των φίλων της .


Στην Έκθεση συμμετείχαν με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη,την Αθήνα, την Άρτα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα, την Πτολεμαΐδα, τα Γιάννενα και όλος ο νομός Θεσπρωτίας, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και σχολεία με κατασκευές.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, «Ρένα Κώτσιου», για την πολύτιμη προσφορά τους. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της Έκθεσης: Tον Κο Μπακολια Σταύρο” ΑΝΕΚ LINES “, Tον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, τον Κο Μπουρσινό Βασίλη “ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ», τον Κο Ρίζο Θεόδωρο κάβα ποτών, τα Σουπερμάρκετ «Diellas», τη Διαφημιστική « Χαμαιλέων», τον Κο Μπέζα Μιχάλη “ENVY STAGE” ,τις επιγραφές “SIMAS”,τα τζάκια Πανταζής, τον Κο Παπαδημητρίου τροφοδοσίες ξενοδοχείων ,εστιατορίων, καφετεριών ,LOGISTIC, το Τυπογραφείο Αδελφών Ν. Καρβούνη και τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το βιβλιοπωλείο Πάσχου, τα «Έπιπλα Γεωργίου» για τη βοήθεια που μας παρείχαν.

Οι γονείς και τα «παιδιά της Φλόγας» ευχαριστούν όσους προσέφεραν ένα εργόχειρο, μία κατασκευή ή ένα προϊόν και όλους όσους την επισκέφτηκαν.

Η συμβολή των φίλων μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία τον αγώνα μας για ζωή και υγεία των «παιδιών» μας. Έναν αγώνα που ξεκίνησαν λίγοι γονείς στην Αθήνα, το 1982, και το 1991 ένα ζευγάρι γονιών άναψε την πρώτη σπίθα της «Φλόγας» στην Ηγουμενίτσα η οποία γρήγορα απλώθηκε σε όλη την Ήπειρο, για να γίνει υπόθεση όλων των πολιτών που διακριτικά στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών τους.

Πόση δύναμη- ζωή έχει το χαμόγελο ενός παιδιού όταν του προσφέρουν ένα παιχνίδι, ένα κουτί ξυλομπογιές ή ένα χάδι. Το δικό μας «ευχαριστώ» είναι η γέφυρα που περνάνε τα χαμόγελα των παιδιών μας για να φτάσουν στους φίλους μας.



Για τη Φλόγα

Η εκπρόσωπος Ηπείρου



Ελευθερία Κωτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: