Κίνηση ματ Ριζόπουλου - «Στήριξε» Μπέγκα και Καχριμάνη

Νέα πολιτικά ήθη φαίνεται πως φέρνει στην Ήπειρο ο Σπύρος Ριζόπουλος αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο είχαμε συνηθίσει την πολιτική αντιπαράθεση. Ο γνωστός επικοινωνιολόγος, ο οποίος δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να είναι υποψηφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου το τελευταίο διάστημα μέσα από τις δημόσιες παρεμβάσεις του έχει «στολίσει» τον Αλέκο Καχριμάνη για τις παραλείψεις και τα λάθη του σε μια σειρά μεγάλων θεμάτων. Ωστόσο, με μια κίνηση -ματ, απέδειξε πως η πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να αφορά πρόσωπα αλλά πολιτικές και πως στα μεγάλα ζητήματα της Ηπείρου πρέπει να βάζουν όλοι πλάτη.


Ο λόγος για την απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων και Κύπρου, για την οποία η Περιφέρεια και ο Δήμος Ιωαννίνων έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Διαβάσαμε λοιπόν στο epirusin οτι λίγες μέρες νωρίτερα από τη συμφωνία, στη μεγαλόνησο βρέθηκε και ο Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων πέρασε και το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και είχε συζητήσεις με το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη.

Όταν ρωτήθηκε για την επικείμενη συμφωνία, ο κ. Ριζόπουλος παρά τα λάθη και τις αστοχίες που επεσήμανε, υποστήριξε θερμά την εν λόγω κίνηση αποδεικνύοντας πως αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να βάζουν όλοι πλάτη για τα καλά και να μην κάνουν μικροπολιτική, ελπίζωντας οτι έτσι θα «κοντύνουν» τον αντίπαλο.

Τόσο για την κίνηση, όσο και για την σεμνότητα με την οποία το διαχειρίστηκε, χωρίς δηλώσεις και πανηγυρισμούς νομίζουμε οτι αξίζει ένα μπράβο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ως το 2019 και ευχόμαστε όλοι οι πολιτικοί να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο, ώστε να τους εμπιστευθεί ξανά η κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: