Καμμένος από Μολυβδοσκέπαστο… Ηλίθιες οι δηλώσεις Ερντογάν, ανιστόρητες του Ράμα

Μήνυμα προς την Τουρκία και την Αλβανία έστειλε από το ακριτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή.
Ο κ. Καμμένος έφτασε αργά το μεσημέρι, με ελικόπτερο από την Αθήνα ενώ θα διανυκτερεύσει στο χωριό.

Ευχαρίστησε τους κατοίκους για την αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν τις ένοπλες δυνάμεις και όπως ανέφερε «βρίσκομαι εδώ για να στείλω μήνυμα ασφάλειας και όχι απειλής, γιατί δεν απειλούμεθα».
Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε ηλίθιες τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν και ανιστόρητες τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.
«Αν ο Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάνης τότε θα επιστρέψουμε στη Συνθήκη των Σεβρών» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «οι συνεχείς απώλειες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων και η πλήρης αποδόμηση μετά το πραξικόπημα, έχουν οδηγήσει τον Ερντογάν σε ηλίθιες δηλώσεις»...
Τόσο τις δηλώσεις Ερντογάν όσο και τις δηλώσεις Ράμα ο κ. Καμμένος τις χαρακτήρισε «για εσωτερική κατανάλωση».
Απαντώντας ουσιαστικά στο θέμα των Τσάμηδων που εγείρουν οι Αλβανοί ανέφερε πως «πρέπει να ξαναφέρουμε στη μνήμη μας ότι ήταν συνεργάτες των Ναζί, δηλαδή των ηττημένων στον πόλεμο» και συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες προκλήσεις που προσκρούουν στην ιστορική αλήθεια και το διεθνές δίκαιο.


Τον κ. Καμμένο υποδέχθηκαν στο ακριτικό Μολυβδοσκέπαστο αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Εθνοφυλακής καθώς και αντιπροσωπείες των Δήμων Πωγωνίου και Κόνιτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: