Ανέγερση Νηπιαγωγείου στην Ηγουμενίτσα

Mε χρηματοδότηση του Ιδρύματος Μελά
Υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου, "Ανέγερση Νηπιαγωγείου στον Αστικό οικονομικό συνεταιρισμό Εθνικής Αντίστασής" από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο και τον ανάδοχο. Το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 379.789,17 Ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το σχολικό έτος 2017 -2018.
Το υπό ανέγερση νηπιαγωγείο, θα αποτελείται από τρεις αίθουσες διδασκαλίας, ένα πολυδύναμο χώρο, διάφορους βοηθητικούς χώρους αλλά και ένα μεγάλο προαύλιο χώρο.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημοπρατήσουμε την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου και να έχουμε ανάδοχο και αυτό θα πρέπει να πιστωθεί και στις υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό. Ελπίζουμε επίσης το ίδιο σύντομα να ολοκληρωθεί και η κατασκευή του Νηπιαγωγείου και να γεμίσει χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δομές που θα δώσουν ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενεές.
Νιώθω τέλος την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελάς για την Προσχολική Αγωγή, που χρηματοδοτεί την κατασκευή του εν λόγω έργου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: