Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς

Ξεκίνησε κι επίσημα την λειτουργία του ο σταθμός του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά. Την ώρα που σε όλη την Ελλάδα το δημόσιο συρρικνώνεται και υπηρεσίες κλείνουν, μία ορεινή περιοχή κατάφερε το ακατόρθωτο. Με τη συμβολή και του Θεσπρωτού υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα κατάφερε να θέσει σε λειτουργία μία νέα υπηρεσία και να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον τομέα της υγείας.

Η λειτουργία του σταθμού κατέστη εφικτή χάρη στη συνεργασία πολλών φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Βασίλειος Παπαδιώτης σε δηλώσεις που έκανε ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμα την προσπάθεια. Όπως τόνισε η Παραμυθιά πληρούσε όλες τις προυποθέσεις για τη λειτουργία του σταθμού. «Ο τομέας ξεκινά τη λειτουργία του αλλά οι προσπάθειες για την αναβάθμιση και τη στήριξή του δεν θα σταματήσουν», τόνισε ο κ. Παπαδιώτης.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σημείωσε ότι με τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ όλων των φορέων αντιμετωπίζονται τα προβλήματα και αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας στην περιοχή.
Ιδιαίτερη σημαντική χαρακτήρισε τη λειτουργία του τομέα ΕΚΑΒ η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη. «Ήταν αίτημά μας να λειτουργήσει το ΕΚΑΒ ώστε να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πολίτες και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Το πρόβλημα ήταν πολύ σοβαρό και θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζεται. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για τη λειτουργία και από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία», σημείωσε η κ. Μπραίμη.
Με πληροφορίες και φωτό από paramythia-online


Δεν υπάρχουν σχόλια: