Επιτυχής η Συμμετοχή της Φιλαρμονικής ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στα Τρίκαλα

Για μια ακόμα φορά η Φιλαρμονική ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας στο 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στα Τρίκαλα, στις 8 Δεκεμβρίου, πλαισιώνοντας εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό των 80 χρόνων από τη σύσταση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Η Φιλαρμονική μας εισέπραξε τα ευμενέστερα σχόλια, καθότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε Φιλαρμονικές μεγάλων Ελληνικών Δήμων, όπως Καρδίτσας, Λεβαδέων, Μετεώρων, Μουζακίου, Τεμπών και Τρικάλων.

Η Φιλαρμονική πήρε μέρος στην παρέλαση όλων των Φιλαρμονικών, όπου καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, που είχε κατακλύσει την πόλη των Τρικάλων και στη συνέχεια συμμετείχε σε συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Μετά το φινάλε της παρουσίασής της η Φιλαρμονική αποθεώθηκε από το κοινό, που επευφημούσε τους μουσικούς για την άψογη απόδοση των κομματιών και τον μαέστρο για την υποδειγματική διεύθυνση της μπάντας.
Η αποδοχή και τα θετικά σχόλια, είναι αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής, καθώς και των αποθεμάτων υπομονής και όρεξης για δουλειά του Αρχιμουσικού κ. Κώστα Τζάνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: