Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται έως και την Τρίτη 24/04/2018 ώρα 23:59:59.


Σε συνέχεια ερωτημάτων των ενδιαφερόμενων επισημαίνεται ότι οι αιτούντες με τη μορφή Νομικών Προσώπων ή Ιερών Μονών στη Δράση 11.1.2 του Μέτρου 11 "Βιολογικές Καλλιέργειες", θα πρέπει να δημιουργήσουν "Νέα Αίτηση" και να καταχωρίσουν εκ νέου τα στοιχεία της αίτησης προκειμένου να τους αποδοθεί (υπολογιστεί) η βαθμολογία (μόρια) για το κριτήριο του "Γεωργοί Νεαρής Ηλικίας".
Η μοριοδότηση θα γίνει επί τη βάσει της ηλικίας του Διαχειριστή του Νομικού Προσώπου ή της Ιεράς Μονής όπως αναφέρεται στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) ή του νεότερου εκ των συνδιαχειριστών, εφόσον υπάρχουν περισσότεροι του ενός διαχειριστές.

Η ενημέρωση αυτή έχει ήδη πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους, αλλά και με ενημέρωση των Πιστοποιητικών Φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: