Το ροζ σκάνδαλο «έκαψε» τον Μπαϊκάλ

Ο αρχηγός του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) πρωταγωνιστής σε ροζ βίντεο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παραιτήθηκε από τη θέση του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ο Ντενίζ Μπαϊκάλ, μετά την αποκάλυψη βίντεο όπου, εμφανίζεται σε στιγμές σεξουαλικές, με γυναίκα βουλευτή του κόμματος.
«Αν αυτό έχει ένα κόστος και το κόστος του είναι η παραίτησή μου από την ηγεσία του κόμματος, είμαι έτοιμος να το πληρώσω. Η παραίτησή μου δεν σημαίνει φυγή. Δεν ενδίδω. Το αντίθετο.Σημαίνει ότι το πολεμάω», είπε ο Μπαϊκάλ και τόνισε ότι θα αγωνιστεί για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.


Ο Ντενίζ Μπαϊκάλ χαρακτήρισε «συνωμοσία» και «μαύρη εκστρατεία» την υπόθεση του βίντεο, υπογραμμίζοντας ότι αυτή δεν θα μπορούσε να υπάρξει «δίχως τη γνώση και την έγκριση της πολιτικής εξουσίας και δίχως να επιστρατευθούν η ισχύς και οι δυνατότητες της εξουσίας».

Ο Τούρκος πολιτικός έκανε λόγο για «παραβίαση ασύλου», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι το περιεχόμενο του βίντεο είναι αληθινό.

Πριν από μερικές μέρες, δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο που εμφάνιζε τον ίδιο και τη βουλευτή του κόμματός του Νεσρίν Μπάϊτοκ σε ιδιαίτερες στιγμές, στο γραφείο του παραιτηθέντος πολιτικού στην Εθνοσυνέλευση. Ο ίδιος ο Μπαϊκάλ, από την περασμένη Παρασκευή που αποκαλύφθηκε το βίντεο, δεν είχε κάνει κάποια δήλωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια: