Μετάλλια από Τζιάλλα, Τσίλη και Τσιάβου στο Ευρωπαϊκό Κωπηλασίας

Με τρεις συμμετοχές μετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην εθνική ομάδα κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Μοντεμόρ Ο Βέλο της Πορτογαλίας, με δύο μετάλλια γυρνάει – συνολικά τρία για την εθνική ομάδα. Από τα Γιάννενα μετείχαν ο Η. Παππάς στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών, ο Γ. Τσίλης μέλος της Τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου, και ο Γ. Τζιάλλας στην Δίκωπο άνευ ανδρών.
Τα μετάλλια είναι:
- Χρυσό της δικώπου άνευ των ανδρών στην οποία μετείχαν ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Γιάννης Χρήστου και
- Αργυρό για την τετράκωπο άνευ των ανδρών στην οποία μετείχαν οι Στέργιος Παπαχρήστος-Γιάννης Τσίλης -Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας.
- Χρυσό ήρθε και από την Ηπειρώτισσα εξ Ηγουμενίτσας Αλεξάνδρα Τσιάβου που μαζί με την Χριστίνα Γιαζιτζίδου κέρδισαν στον τελικό του διπλού σκίφ ελ βαρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Συγχαρητήρια
Ο υπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, δήλωσε τα εξής:«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ιουλιέτα Μπουκουβάλα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -57 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο στην Ιαπωνία, (βλ. εδώ) στις Αλεξάνδρα Τσιάβου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, για το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στους Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου, για το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου και στους Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσίλη, Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα για το αργυρό μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Πορτογαλία.
Οι επιτυχίες σας είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και οργάνωσης, που πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: