Ανοιχτές πόρτες στη «Zoinos»

Η ZOINOS WINERY συμμετέχει στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» και σας περιμένει Σάββατο – Κυριακή 18-19 Μαΐου 2019 στο Οινοποιείο της στη Ζίτσα για να σας ξεναγήσει στους χώρους της, στην τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων, συνοδεία Ηπειρωτικών εδεσμάτων και μουσικών ακουσμάτων καθώς και ξενάγηση στο οινοποιείο.

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και φέτος το Sparkling Wine and Cocktail bar, με cocktail από αφρώδεις οίνους που θα δημιουργήσουν οι καταξιωμένοι Γιαννιώτες Bartenders, ενώ στην αίθουσα γευσιγνωσίας - εκθεσιακός χώρος θα φιλοξενήσουμε έξι (6) χαρακτικά έργα τέχνης από την Πινακοθήκη της Ζίτσας.
Για το διήμερο των Ανοιχτών Πορτών θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στη «Διαδρομή του Κρασιού της Ηπείρου» από το τουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» και θα επισκεφθούν την περιοχή μας 30 άτομα, φίλοι του κρασιού και δημοσιογράφοι.
Αξίζει να αναφερθούν και οι παράλληλες εκδηλώσεις:
  • η εκδήλωση BRING YOUR OWN BOTTLE ή αλλιώς... φέρτε το κρασί σας από το οινοποιείο. Αγοράστε το κρασί σας από το οινοποιείο και συνοδεύστε το γεύμα σας σε συγκεκριμένα εστιατόρια.
  • ο διαγωνισμός φωτογραφίας, στον οποίο παίρνετε μέρος αποθανατίζοντας ξεχωριστές στιγμές από την επίσκεψή σας στο οινοποιείο και μοιράζοντάς τες στα social media.
  • κλήρωση δώρων με τη συμπλήρωση της συμμετοχής σας κατά την επίσκεψή σας στο οινοποιείο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:   ΤΗΛ: 26510 66055 - 2658 0 22297 – www.zoinos.gr - info@zoinos.gr
Λίγα λόγια για τις «Ανοιχτές Πόρτες»
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 15 συνεχή χρονιά (από το 2005) στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας , υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), με ιδιαίτερη επιτυχία.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, περνούν πάνω από 11.000 επισκέπτες!
Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα προσκαλέσει τον καταναλωτή στο χώρο παραγωγής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: