Παρελήφθησαν οι 2 νέοι Υπέρηχοι για το Νοσοκομείο Φιλιατών

Παρελήφθησαν στα τέλη Δεκεμβρίου 2018 ο ακτινολογικός και ο καρδιολογικός υπέρηχος στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) συνολικής προϋπολογιστικής δαπάνης 110.000 €.
Οι αναφερόμενοι υπέρηχοι είχαν ενταχθεί από το Υπουργείο Υγείας στο ΠΔΕ και έπειτα από την έγκριση σκοπιμότητας που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2018, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών προχώρησε στην σύνταξη των προδιαγραφών και στις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εκπαίδευσης του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού για να τεθούν σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία στα αντίστοιχα τμήματα του Νοσοκομείου .
Η παραλαβή και λειτουργία των συγκεκριμένων υπερήχων ενισχύει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.
Σημειώνεται επίσης ότι κατά το τρέχον έτος, προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου 1,5Τ και νέου αξονικού τομογράφου 16 τομών που εγκρίθηκαν πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: