Στα Γιάννινα η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του νέου Opel Corsa

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι του αυτοκινήτου στην Ήπειρο την επίσημη πανελλαδική παρουσίαση του νέου Opel Corsa, που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα, με μια σειρά εκδηλώσεων από μεθαύριο, Τετάρτη έως 24 Φεβρουαρίου. Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στη χώρα μας θα παρουσιαστεί στον Ελληνικό και Ξένο Τύπο, καθώς και σε όλο το Δίκτυο Διανομέων της χώρας!
Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος στα Γιάννινα, με τους υπευθύνους της εταιρίας Tolis Motors στην περιοχή να εκφράζουν την πεποίθηση, ότι θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Εξάλλου, η Ήπειρος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων αυτοκινήτων της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας, κάτι που αποτέλεσε και κίνητρο για την Opel, ώστε να διοργανώσει στην πόλη την παρουσίαση του Corsa. Μάλιστα, στόχος είναι να γίνουν στα Γιάννινα ακόμη δυο παρουσιάσεις άλλων μοντέλων της Opel.

Το CORSA
Το νέο Opel Corsa έχει νέα, πιο σπορ εμφάνιση, και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, τόσο στην καμπίνα επιβατών, όσο και… κάτω από το καπό! Για παράδειγμα, η τρίθυρη έκδοση χρειάζεται μόνο 3,5 λίτρα ντίζελ ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόλις 94 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο διοξειδίου άνθρακα και μάλιστα με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας! Επίσης, η τεχνολογία Start/Stop επιτρέπει μείωση της κατανάλωσης σε συνθήκες πόλης. Φαίνεται, λοιπόν, πως η βαρύτητα που δίνεται από την γερμανική εταιρία σε αυτοκίνητα, που θα είναι φιλικά στο περιβάλλον, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
Στο εσωτερικό, ο οδηγός και οι άλλοι επιβάτες μπορούν να δουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής, αλλά και τις δυνατότητες αναπαραγωγής MP3, ενώ τα νέα χρώματα στα οποία διατίθεται το αυτοκίνητο είναι ζωηρά.

Στοιχεία…
Τέλος, να σημειωθεί, πως το Corsa αποτελεί το μοντέλο με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο σύνολο των πωλήσεων της Opel, ενώ το 2010 κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς κατά 38% σε σχέση με το 2009! Μάλιστα, τον φετινό Ιανουάριο κατέκτησε την πρώτη θέση στην αγορά, όπως και τα άλλα μοντέλα της εταιρίας Astra, Insignia και Meriva.

proinoslogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: