Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας απέτρεψε το επεισόδιο!

Στο επίσημο δείπνο προς τιμή του Προόδου της Δημοκρατίας
Ένα μέτρο πριν την είσοδο της αίθουσας όπου παραθέτονταν το επίσημο δείπνο προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας, έφτασε μία γυναίκα, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί στους επισήμους για το θάνατο της κόρης της.
Η γυναίκα, με επίσημο μαύρο ένδυμα, δεν μπορούσε να κινήσει την παραμικρή υποψία ότι δεν ήταν κάποια από τους καλεσμένους στο δείπνο.
Μόνο οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διακριτικά βρίσκονταν έξω από την αίθουσα κατάλαβαν τις προθέσεις της. Έτσι επενέβησαν με αποτελεσματικό τρόπο, λίγα δευτερόλεπτα πριν η ηλικιωμένη εισέλθει στην αίθουσα και την απομάκρυναν.

Η γυναίκα κατάγεται από τον Κατσικά. Πριν από πέντε περίπου χρόνια, πέθανε η κόρη της που ζούσε στην Αθήνα. Η οικογένεια υποπτεύεται ότι για τον θάνατό της, ευθύνεται ο σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα.
Μάλιστα κατά το παρελθόν είχε γίνει και εκταφή για να ακολουθήσει δεύτερη νεκροψία. Παρότι ο χρόνος πέρασε, η οικογένεια θεωρεί ότι ακόμη δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια για το χαμό του παιδιού της.
Αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε την μητέρα της, μέχρι το χώρο όπου δίνονταν το επίσημο δείπνο. Ο τρόπος και ο χρόνος που διάλεξε για να διαμαρτυρηθεί, φυσικά δεν ήταν ο ενδεδειγμένος.
Ευτυχώς η αντίδραση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ήταν άμεση και καταλυτική και δεν επέτρεψε την δημιουργία ενός σοβαρού επεισοδίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και των άλλων επισήμων.
Τώρα όσο για εκείνους που εύκολα θέλησαν να μιλήσουν για ευθύνες επειδή η γυναίκα κατάφερε να εισέλθει στο ξενοδοχείο και να φτάσει μέχρι τα πρόθυρα της αίθουσας, μάλλον δεν έχουν μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.
http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/7724-2011-02-20-22-21-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: