'Η Θεσπρωτία και η Ήπειρος έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης'

Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ και η Ήπειρος -γενικότερα- αποτελούν την πύλη της Ελλάδας προς και από την Ευρώπη . Τα δεδομένα της εποχής και οι συνθήκες αλλάζουν με ... τρελό ρυθμό .
Η ανάγκη για νέα , φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα που θα «τρέξουν» τις εξελίξεις μοιάζει ως η μόνη λύση , για την πολύπαθη περιοχή μας. Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές { θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο Καλλικράτης} το ψηφοδέλτιο " ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ " με επικεφαλής τον νυν Νομάρχη Ιωαννιτών, κ. Αλέκο Καχριμάνη , έχει επιλέξει αρκετά νέα πρόσωπα από το νομό Θεσπρωτίας για τις θέσεις των συμβούλων στην περιφέρεια Ηπείρου .


Η διάθεση να αφήσουμε πίσω τα κακώς κείμενα του παρελθόντος είναι εμφανής ,μέσω των νέων -ηλικιακά - προσώπων που έχουν δείξει δείγματα γραφής μέσω της επαγγελματικής και προσωπικής τους ,υπόστασης . Γεγονός που βρίσκει ήδη ανταπόκριση από πλευράς του κόσμου που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο " ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ " είναι αυτό της κα. Σκούρα-Πανταζή Ευτυχίας. Η διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών , έχει αναπτύξει τα τελευταία δέκα χρόνια μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα σε εσωκομματικές διαδικασίες μέσα από τις οποίες έχει εκφράσει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της για την ανάπτυξη της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα .
Αποκορύφωμα της ενασχόλησής της με τα κοινά είναι η ανάδειξή της ως Υπεύθυνη Γυναικών της Τ.Ο Ηγουμενίτσας {2003 εως σήμερα} και Υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε Ηγουμενίτσας {2010} . Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, μάλιστα, διοργάνωσε με τον τομέα γυναικών της ΝΔ δύο πετυχημένες ημερίδες σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες με μεγάλη επιτυχία.

Στις 17 Σεπτεμβρίου παρουσία όλων σχεδόν των πολιτειακών παραγόντων, στο " Πάνθεον " , το θέμα της ημερίδας ήταν " Ο ρόλος της οικογένειας στην εκπαίδευση των παιδιών " με βασική ομιλητή την κα. Λάουρα Μαράτου-Αλιπράντη {Υπεύθυνη του τομέα Γυναίκα-Οικογένεια-Παιδί της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ } ενώ στις 24 Σεπτεμβρίου , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών , το θέμα ήταν " Η ενδοοικογενειακή βία κατά της γυναίκας " με ομιλητή την κα.Καραγιαννοπούλου Χαρά {Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων θεμάτων της ΝΔ} .

Η κα. Σκούρα -Πανταζή Ευτυχία είναι μία σύγχρονη Eλληνίδα που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ρόλων : μητέρα-σύζυγος-επαγγελματίας παρ' όλα αυτά βρίσκει τον χρόνο για να προσφέρει στον τόπο της .

Βασικό σύνθημα της κα. Σκούρα-Πανταζή σε αυτή την προεκλογική περίοδο είναι :
«Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς πολλά λόγια.
Αύριο πάλι εδώ θα είμαι γιατί εδώ ζω, και θα σε ξαναδώ».
http://www.ipiros.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=7928:2010-10-09-05-55-44&catid=40&Itemid=72

Δεν υπάρχουν σχόλια: