Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως πίτες, ζυμαρικά, βότανα, μανιτάρια, τσίπουρο, γαλακτοκομικά και γλυκά και οι διάσημοι σεφ ετοίμασαν με αυτά μοναδικές τοπικές γεύσεις.
Όπως και την πρώτη χρονιά, έτσι και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα, από το Σάββατο 9 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων ‘Γεύσεις του Τόπου μας’ στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη, το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000 ευρώ. Επόμενοι σταθμοί για τις «Γεύσεις του Τόπου μας», η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα στα πάρκινγκ των αντίστοιχων καταστημάτων ΙΚΕΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου