Από τον ελληνικό τύπο μέχρι τους New York Times

Θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, σε εφημερίδες της Ευρώπης και της Αμερικής και φυσικά στο σύνολο του ελληνικού τύπου αποτελεί η εκλογή του Μωυσή Ελισάφ στο αξίωμα του δημάρχου Ιωαννίνων. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου καθώς ο ιστορικός συμβολισμός της εκλογής αυτής έχει προκαλέσει εντύπωση αλλά και ένα κύμα θετικών σχολίων. Συνάμα τα Γιάννινα προβάλλονται διεθνώς στα πιο μεγάλα κι αξιόπιστα έντυπα. Η εκλογή του Μωυσή Ελισάφ το βράδυ της Δευτέρας αποτέλεσε θέμα στους New York Times ενώ δηλώσεις του νέου δημάρχου φιλοξένησε μεταξύ άλλων το Associated Press.
Τα Νέα, ο Φιλελεύθερος, η Καθημερινή, το Έθνος, η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι ορισμένες από τις ελληνικές εφημερίδες που κυκλοφορούν σήμερα με εκτενή δημοσιεύματα στην εκλογή του Μωυσή Ελισάφ και με δηλώσεις του ίδιου.

«Προτεραιότητά µου είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήµου, η βελτίωση της καθηµερινότητας του πολίτη και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Ιωαννίνων, ώστε να γίνουν µια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μωυσής Ελισάφ, όπως άλλωστε τόνισε πολλές φορές και πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: