Λειτουργία ιστοσελίδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ηγουμενίτσας

Αγαπητοί συμπατριώτες.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σας κάνει γνωστό ότι λειτουργεί η ιστοσελίδα μας στο internet.
Μέσα απο αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις παρεμβάσεις μας στο Δ.Σ. το προηγούμενο διάστημα, καθώς και τις θέσεις μας για βασικά προβλήματα του Δήμου μας.
Όλα αυτά έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί.

Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε στον προσανατολισμό της προεκλογικής συζήτησης στα πραγματικά προβλήματα του λαού και του τόπου.
Ελπίζουμε στην την κριτική σας και την επιδιώκουμε πάνω στα προβλήματα και τον τρόπο επίλυσης τους. Ακόμα και η πολεμική σε συγκεκριμένες θέσεις μας μπορεί να αποβεί εποικοδομητική .
Το ζητούμενο είναι να αναπτυχθεί διάλογος πάνω στα λαϊκά προβλήματα.
Στόχος μας η οργάνωση λαϊκών αγώνων για την επίλυση τους.
Επιδίωξη μας η ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις ερχόμενες εκλογές, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια, που αποτελεί προϋπόθεση για την ενίσχυση της λαϊκής αντιπολίτευσης στην διαχρονικά εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Μια πολιτική που σχεδιάζεται από την Ε.Ε., αποφασίζεται από την κυβέρνηση, αλλά συγκεκριμενοποιείται και υλοποιείται από την Περιφέρεια και τον Δήμο.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» το προηγούμενο διάστημα αποκάλυψε πώς αυτή η πολιτική εφαρμόζεται στον δήμο, ενημέρωσε για αυτό τους δημότες , συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες που αναπτύχθηκαν ενάντια σε αυτή την πολιτική. Τιμήσαμε την ψήφο που οι δημότες της Ηγουμενίτσας μας εμπιστεύτηκαν. Αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον.
Για αυτό και δημοσιεύουμε το κάλεσμα που σας απευθύναμε το 2014 ζητώντας την ψήφο σας, όπου θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει από την μεριά μας συνέπεια λόγων και έργων.

Η διεύθυνση μας στο internet είναι:
http://laikisyspeirosi.com

Φυσικά θα κάνουμε, ό,τι είναι δυνατόν για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Και για αυτό ελπίζουμε και επιδιώκουμε στις παρατηρήσεις σας.

Ηγουμενίτσα 20/03/2019
Για την «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ηγουμενίτσας
Δώρης Δήμας
Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: