Ο Μηνάς Παππάς υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Φιλιατών

Ο νυν επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Φιλιατών, ιατρός-καρδιολόγος στο επάγγελμα, θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Σπύρος Πανταζής, αφού και εκείνος είχε επίσημη ενημέρωση από το ίδιο το κόμμα για την εξέλιξη αυτή.
«Ναι ο κ. Μηνάς Παππάς θα είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Φιλιατών», είπε ο κ. Πανταζής. Όπως είχαμε γράψει, απόφαση του κόμματος ήταν να γίνει πολιτική αξιολόγηση για τον υποψήφιο στο Δήμο Φιλιατών, όπερ και εγένετο, με τον κ. Παππά να είναι εκείνος που τελικά επιλέγεται.


Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Παππά αναμένεται τις επόμενες ώρες, ενώ αυτό ίσως να γινόταν και χθες το βράδυ.

Κάλπη για το Δήμο Σουλίου
Πίσω πάει η διαδικασία όσον αφορά τον υποψήφιο για το νέο Δήμο Σουλίου στο ΠΑΣΟΚ, αφού όπως καταφέραμε να πληροφορηθούμε, θα στηθεί τελικά κάλπη, στις 22 Αυγούστου ημέρα Κυριακή.
Ο Αύγουστος, που αποτελεί τον κύριο μήνα των διακοπών, αλλά και οι ημερομηνίες που δεν ευνοούσαν από τη στιγμή που μόλις πριν λίγες ημέρες λήφθηκε η απόφαση, ανάγκασαν το κόμμα να τοποθετήσει τη διαδικασία στις 22 Αυγούστου, οπότε και θα μάθουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει να οδηγήσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/15555-2010-08-03-13-32-41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: